Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csomó a mellemben, mi lehet?

Csomó a mellemben, mi lehet?

Figyelt kérdés

Tudom nem itt fogok diagnózist kapni, de gondoltam megkérdezem a jobb mellém bal alsó részében már egy ideje észrevettem egy kb 1x1cm -es csomót nyomása enyhe fájdalom érződik csak. Más tünetet nem észleltem.

(Hyperprolaktinemiám, IR es vagyok)

21

2021. dec. 11. 23:08
 1/5 A kérdező kommentje:
(Picit mozdul de nem annyira)
2021. dec. 11. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel tutira menj el, engem majdnem leordibált a dokim, mikor vártam ilyennel, pedig nem tudtam előbb menni egyetem miatt..

Nekem elég mobilis volt, könnyen mozgott ide oda és kb ilyen másfél centis. Fibroadenoma volt nekem, jóindulatú, ez elég gyakori nőknél. Ha mozog és fáj picit, az nem jelent rosszat, de nézesd meg!

2021. dec. 11. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt, bár kisebb. Nekem mondjuk nem fájt, csak éreztem. Elmentem dokihoz, vett szövetmintát. Szerencsére csak egy zsírcsomó volt, nem is kellett vele foglalkoznom és pár év múlva mikor terhes lettem magától elmúlt :) Mikor megláttam a tűt, hogy most ezt a mellembe szúrja és mintát vesz, leizzadtam :D De komolyan, semmi komolyabb fájdalom, csak mint egy kis tűszúrás. Mindenképp menj el dokihoz és ne félj :) Bármilyen kis csomó van a mellben, jobb ha minél előbb megvizsgálja egy szakorvos.
2021. dec. 12. 00:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom megvizsgáltatni anélkül hogy 30 ezret fizetnék a vizsgálatért, átbeszélésért stb?
2022. jan. 7. 00:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát, ha magánba mész városon, az elég drága lehet..

Csak megnézetni nem biztos, hogy én magánba mennék. Elküld egy ultrahangra, ennyi. Ha ott úgy látja a doktor indokolt, tovább küldenek mintát is venni.

Nekem csak UH kellett, első válaszoló voltam. De mindenkép menj vele!

2022. jan. 8. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!