Csomó a mellemben, mi lehet?
Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál kétszer, azt mondta gyulladás. Két hétig szedtem az egyik fajta antibiotikumot, majd másikat 1 hétig. A csomó először jóval nagyobb volt, most kisebb, de hullámzó volt a méret változása.Kb. egy hete nem fáj, első két napban, amikor még a csomót nem vettem észre nagyon fájt.
Megyek másik orvoshoz, de addig is van esetleg valaki akinek szintén ilyen volt?
2021. aug. 11. 17:40
1/7 anonim válasza:
Ezzel ne a nőgyógyászhoz menj.Kérj beutalót mammográfiára a háziorvostól.
2/7 A kérdező kommentje:
Radiológushoz küldött.
2021. aug. 11. 17:53
3/7 anonim válasza:
Igen ezek az orvosok radiológusok,de ez a mammográfiai osztály,ahol ezzel foglalkoznak
4/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem értek hozzá. Nőgyógyásznál is most voltam először csak.
2021. aug. 11. 19:18
5/7 A kérdező kommentje:
Hogy így változtatta a méretét pár nap alatt kisebb majd újra nagyobb lett nagyon fura. Tudom nem jó betegségekről olvasgani online, de ez nem felel meg így semminek nem?
2021. aug. 11. 19:20
6/7 anonim válasza:
Ha kissebb lett akkor az jô jel,nem daganat,az nem megy össze.Valôszínü a gyulladàs.
7/7 A kérdező kommentje:
Daganatra eleve nem is gyanakodott az orvos, de a cisztát azt momdta nem zárja ki. Ha ciszta akkor ki akarják vágni vagy valamit is szurkának rajtam?
2021. aug. 11. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!