MTHFR C677T heterozygota clexane?
Sziasztok!
Volt már egy missed ab (nem fejlődött a baba). Rá egy évre most teherbeestem, magán úton megcsináltattam magamtól a trombózis alap panelt. És MTHFR C677T heterozygota lett az eredmény.
Minden más normál.
Folátot szedek, emellé trimesztert szedtem, de ezt leváltottam ma azonnal GAL-ra.
Úgy tudom clexane kellene a korábbi vetélés miatt. A nőgyógyász szerint nincs semmi, foglalkozni sem kell vele. Máshol azt olvasom, hogy kell a clexane.
6 hetes kismama vagyok, de csak 1 hét múlva jutok el orvoshoz, addig próbálom kiirattatni valakivel a clexanet, de kevésbé sikerül…
Okozhat mèg ez az 1 hét gondot? Elveszíthetem újra a babát?
Volt valaki így?:(
Szia. Most az a baj, hogy 6 hetes terhes vagyok, de csak 1 hét múlva fogad hematológus..
van clexanom, de senki nem bólintott rá szúrjam-e.
Előzőleg ilyenkor nem fejlődőtt ki pont a baba, akár elöfordulhat emiatt is.. de nehéz ha nem segítenek…
A veralvadasi zavar nem missed ab-t okoz, hanem vetelest.
Az MTHFR heterozigóta mutáció meg onmagaban nem igenyel antikoagulalast.
Esetleg aspirin protectet tudsz szedni, vény nélküli, ártani nem fogsz vele.
Egyébként nőgyógyász ugyanerre nekem semmit nem ad, immunológus pedig már igen.
Ma végre lett szívhang 6 hetesen❤️ Óriási boldogság, mert az előző babánàl eddig el sem jutottunk. Nála embriócsomó látszódott, de csak ennyi.
Viszont hematológus és nőgyógyász is azt mondta nem kell clexane.. nem értem ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!