A nőgyógyászok mennyire foglalkozak súlyosabb PMS tünetekkel?
Nagyjából 2019 eleje óta okoz gondot a pms. Eddig baráttcserjével, női teakeverékkel esetleg triptofánnal kordában tudtam tartani.
Viszont az elmúlt egy évben 3 komolyabb konfliktusom volt és mindegyik a menstruációt megelőző 1 hétbe esett.
Ezen kívül amúgy is évtizedek óta enyhe depresszióval élek, egyszer volt csak annyira durva, hogy orvosi segítséget kellett kérnem(ennek más oka volt) A ciklus második felében ez felerősödik és utálom magamat és mindenki mást is a világon. A barátomat is képes lennék egy kanál vízben megfojtani 😔. Belül egyszerűen tombolok.
Ezen a héten volt még egy enyhe pánikrohamom is, pedig egyáltalán nem vagyok pánikos.
És amint megjön persze mintha elvágták volna ezeket a tüneteket.
Úgyhogy arra jutottam, ezt már kezelni kell, mert amit művelek nagyon gáz sajnos.
Azt viszont nem szeretném, ha úgy oldanák meg, hogy felírnak antidepresszánst meg fogamzásgátlót.
Egyébként a sport/jóga és pszichológus se segít, mert mikor kezdődött az egész, akkor egész aktív életvitelt folytattam. Ami történik velem pms-kor az már tényleg túl mutat a normálison.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!