Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másnak is megya hasa mensikor?

Másnak is megya hasa mensikor?

Figyelt kérdés
Ilyenkor sehova.

2021. nov. 24. 09:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Jup. Előtte pár napig székrekedés, utána meg mintha az emésztőrendszerem élete múlna rajta... De ez mondjuk nem szokott akadályozni. A durva görcsök, hőhullámok inkább, de időben kell bevenni fájdalomcsillapítót, és akkor nincs gond. Ha semmilyen módon nem tudsz elfogadhatóan funkcionálni ebben az időszakban, és szabadságot kell kikérned, akkor menj orvoshoz.
2021. nov. 24. 09:44
 12/18 A kérdező kommentje:

Hát furcsa én azt hittem ez másnál is így megy.

A wc-n ilyenkor sokat ülök, mert nem egy perc alatt végzek.

A görcstől meg alapból nem bírok egyenesen állni, összehúzom magam. Természetesen mindezt fájdalomcsill mellett.

2021. nov. 24. 10:04
 13/18 anonim ***** válasza:
48%

12 akkor el kell menni megnézetni.

Nekem a hasmenés nem program, hugomnak igen. Ő úgy oldja meg, hogy nem eszik amíg működőképesnek kell lennie, csak kekszet, meg ilyesmit, így nincs minek kijönni. Ő kb fél órával éves után fut a budira, így ez a megoldás működik. Megszokta, kitapasztalta, talált megoldást. Nálam a görcs volt komoly gond, hányinger, volt hogy közel ájulásig tudtam rosszul lenni, ráadásul 8 napig véreztem és ebből 5-6 nap volt ilyen szörnyű. Aztán elkezdtem fogamzásgátlót szedni és 3-4 napra csökkentette a vérzést és csak olykor kicsit görcsöl, évek óta nem szedtem rá semmit.

Mindenkinek más a megoldás, de, ha akadályoz, akkor kell rá valamit találni. Még soha nem találkoztam élőben olyan felnőtt emberrel, aki emiatt nem tud menni dolgozni. Mindenki kitapasztalja a saját mensi tüneteit és kezeli valahogy.

2021. nov. 24. 10:10
 14/18 A kérdező kommentje:

13. Voltam orvosnál vele. Azt mondta foggátló. De én azt be nem szedem. Az természetellenes, másrészt nagyon ijesztő dolgokat hallottam róla környezetemben.

Más megoldást nem tudott a doki.

2021. nov. 24. 10:15
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

A fájdalomcsillapító is természetellenes, meg maga a tény is, hogy épp olyan emberekkel kommunikálsz, akik nincsenek is a közeledben :)

Komolyabbra fordítva a szót: voltál több dokinál is? Szerintem érdemesebb tök szakvéleményt kikérni.

Illetve a tabi is kaphatna egy esélyt; a mellékhatások ritkák (a fájdalomcsillapítónak is van bőven, semmi extra) és nekem eddig nem.volt vele semmi gondom. Sőt, már nem is görcsölök, pedig eddig a falat kapartam a fájdalomtól.

Egy németországi ismerősöm is szedi, csak a mensis problémái miatt.

2021. nov. 24. 10:50
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

Persze, csak a fájdalomcsillapító nem egy hirmonbomba. Meg nem állít le egy természetes biológiai folyamatot. 🤷🏻‍♀️

Ne szedj fogamzásgátlót.

2021. nov. 24. 11:31
 17/18 anonim ***** válasza:
23%

Én is szedek, és bánom hogy nem kezdtem hamarabb, mert már nem fáj a hasam :))

De persze a te tested, de a maiaknak már alacsony hormontartalmuk van

2021. nov. 24. 11:35
 18/18 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is hasmenésem van akkor. És? Melóhelyen is van wc, a kollégák vmnyére meg nagy ívben...
2021. nov. 24. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!