Méhszájseb műtét előtti napon szex?

Jól van na, kedves kérdező. Nem mindenki ösztönlény. Vannak olyan férfiak/nők is, akiknek a partnerük egészsége előbbre való egy dugásnál. De ugye neked erről hiába is mesélne bárki.
Nem is értem, műtét után miért várnátok a szexszel, elvégre gondolom aztán megint hónapokig nem fogjátok látni egymást.

Igen, nem lehet kibírni, nem mindenki találkozik minden nap a párjával, mi hónapokig nem látjuk egymást, jobb lenne nem folyton ítélkezni mert rohadt idegesítő mostmár - de, ki lehet bírni!
Mi is kibírtuk távkapcsolatban, amikor egyikünknek valami baja volt. Ja, hát, nekünk fontos a másik egészsége, nem csak dgunk, mint két elmebeteg.

Szerintem én normálisan válaszoltam neked. Nem tudom mi volt abban bunkó hogy azt írtam "nem hiszem el hogy ennyit nem lehet kibírni."
Szerintem a világ nem dől össze de ha szerinted és a párod szerint igen akkor bajok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!