Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valakinek volt már itt méhszáj...

Valakinek volt már itt méhszájseb műtéte?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, műtenek nemsokára, égetik és altatnak. Pár napig bent kell feküdnöm a kórházban.

Az altatás milyen? Fájni fog utána? És infúziót ugye nem adnak?

2016. aug. 30. 20:38
 1/2 PcCsaj ***** válasza:

Anyámnak volt, neki is műtötték. Elaltatták, hát szenvedett vele mert hiába mondta az orvos hogy 3 hét es jó lesz, nem nagyon csinálhatott semmi nagyobb megterhelőt. Mert akkor pecsételt. Nem fájt neki egyáltalán. infúziót szerintem kapott. Altatásnál 2x is felhívott h kint van a műtőből annyira nem tudott magáról.

Nem szabad vele játszani jobb előbb. Ő 16 évig húzta.

2016. aug. 30. 20:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Neki mikor csinálták, hány éve? Én az infúziótól jobban félek, mint maga a műtéttől. Nekem is eléggé régóta lehet, csak a dokik félrekezeltek, aztán most kerültem egy olyanhoz aki megmondta mi a baj.
2016. aug. 30. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!