Pfizer oltás után 3 hónappal rendszertelen menzesz?
Június 5.-én kaptam meg a 2 oltásomat.
Most ez a 3. olyan ciklus, ahol késik a menzeszem. Nálam ilyen nem volt, mindig napra pontosan jött meg. Eddig is volt fájdalom, görcs, de fájdalomcsillapító-görcsoldó kombóval jól voltam. Azonban legutóbb mikor megjött, borzasztóan görcsöltem,nagy fájdalmaim voltak, majdnem össze estem, gyenge voltam, hányingerem volt. Ilyet sem tapasztaltam soha. Gyógyszer alig használt...
Most 3 napja késik. Aggódom, mert 1 év múlva babát szeretnénk. 31 éves vagyok. Volt akinél hasonló tünetek voltak? Orvoshoz menjek el, vagy rendeződik a dolog?
Nemtudom, de Lölő 15 perce vett egy Szürke Bentley Continentalt 140 millióért.
Maszk senkin nem volt.
Rendszám SVM-139, a fekete testőrbuszé SLT300
Bizonyára csak véletlen egybeesés lehetett, hogy a Criterion is felbukkant közben egy értékszállító táskával.
Kedves 3. , olvass , tanulj! (Csapj fel egy általános iskolai biológia könyvet)
Az oltásról pedig tapasztalatokat olvastam, rengeteget. Tájékozódj!
Hát persze, hogy orvos....
Kérlek magyarázd el, hogy miért nincs köze a menzesznek a gyermeknemzéshez? (Az oltás részét hagyjuk, hiszen ez nem bizonyított tény. )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!