Pcos vagy megelőző állapot?
Sziasztok!
Ma voltam nőgyógyásznál megvizsgált UH-n és azt mondta vannak cisztáim, de ne aggódjak valószínűleg eddig is voltak, de mivel nem számottevő ezért az orvosok nem említették. Annyit mondott szénhidrát csökkentett étkezés és mozogjak+ D vitamin. Korábban így is tettem mivel egészségesen akartam élni, de májusba epilepsziás lettem emiatt elhanyagoltam az égészet.
Ez van a lapra írva:
"T
VS: Uterus átm.: 40x39 mm. Nykh.: 7mm. Jobb oldali ovarium: 40x38mm, benne számos apró folliusluc. Bal oldali
ovarium: 39x35mm, benne számos apró folliuclus. Douglasban folyadék nincs."
Azért mentem mert 2 hónapja rendszertelen lett a mensim 1x 39 1x pedig 41 napra jött meg (ez idő alatt sok stressz is ért + antibiotikum) . Korábban 29-30napra volt meg. Áprilistól nem szedek fogamzásgátlót azelőtt 9 éve szedtem. Picit félek mert decembertől rá akarunk állni a baba projektre. Kivagyok mert az évben annyi szerencsétlenség ért... + Annyit mondott még egyenlőre nincs ezzel teendő kövessem az utasítást amit mondott ő ezt még nem szeretné pcosnek mondani.
Szerintetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!