A kómában lévő nők menstruálnak?
Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 16:10
2/7 anonim válasza:
Szerintem igen, mert a kóma az az agy állapota, nem a szervezeté. Szerintem. Nem vagyok orvos, de ha logikusan gondolkodom, akkor igen.
3/7 anonim válasza:
Igen, hiszen csak az agyukkal van baj, a testük ugyanúgy működik tovább - feltéve, hogy külső segítséget kap az élethez szükséges alapvető dolgokban (pl. táplálás, stb.).
4/7 anonim válasza:
Cáfolnám. A legjobb barátnőm két és fél évig volt kómában (sajnos elhunyt). Ő ezalatt az idő alatt nem menstruált.
5/7 anonim válasza:
De neki nem volt valami testi baja is? Nem tudom, belső vérzés, és akkor műtötték, vagy ilyesmi?
6/7 anonim válasza:
Egy műtéte volt, ami az agyi trauma miatt történt. Semmilyen szervi okot nem tudnék mondani, ami ezt magyarázná.
7/7 anonim válasza:
Az én rokonom kómában van, és menstruál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!