Ma is "cikibbnek" számít a tinik körében a betét a tamponnal szemben?
Hát, én nem mertem soha feldugni semmit azon a kis lyukon, mondjuk nem nézegettem, mekkora, bedugni meg végképp nem dugdostam semmit. Akikkel én beszéltem, azok nem ajánlották szűz lányoknak a tampont, de lehet hogy azóta változott a felfogás, eltelt azóta vagy 30 év. Sajnálom amúgy, mert sok kellemetlenségtől megóvott volna, ha tudom, hogy lehet szűz lányoknak is tampont használni. Én egyszer próbáltam amúgy, mert nagylányként merítkeztem be a templomban és persze pont megjött, de ott bőgtem előtte, mert egyszerűen nem tudtam felrakni. Mindegy most már.
Legalább a kislányomnak már más lesz.
Ja hát igen 30 éve tudom, hogy nem ajánlották,merthogy "elveszi a szüzességet" :D Rá is volt írva régen a az OB-s tájékoztatóra, hogy érintetlen lányoknak nem ajánlott. Ma már természetesen nincs ilyen odaírva és van olyan doboz, amiben mini + normal méretű van és tiniknek reklámozzák, "az első menstruáció elsp napjától használható"
Ob minit hasznalok kb 18 eves korom ota. Igen akkor meg szuz voltam es nehez volt felhelyezni es ugyan ugy kivenni. De megbirtam csinalni!
Egyertelmu a betet azert cikibb mert a lanyokat piszkaljak kinevetik az idosebb lanyok a suliba es nem csak altalanos suliba ! Egyebkent 18 eves koromig betetet hasznaltam. Majd meg szuzen attertem a tampira
Nálunk is volt ilyen gimiben, én 4 éve végeztem. Sose értettem igazándiból, hogy miért kell ebből presztízs kérdést csinálni, használja mindenki azt ami neki a legkényelmesebb.
De nálunk is tesi öltözőben sokszor a menőbb, nagyobb hangú lányok kinevették azokat, akiken látták, hogy betét van, szerintem nagyon gyerekes viselkedésre utal az ilyen. Hadd viseljen már szegény lány azt ami neki kényelmes.
Hasonló volt amúgy a bugyi-tanga “vita” is, annál is ki volt röhögve az, aki nem tangát hordott és ezért amúgy több barátnőm is inkább magára erőltette a tangát, még akkor is ha amúgy nagyon kényelmetlen volt neki, csak ne számítson gáznak.
Utólag visszagondolva elég toxikus közeg volt ebből a szempontból, bár én már akkor is elengedtem, hogy az ilyen jellegű dolgokat és azt hordtam ami nekem kényelmes és megfelelő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!