Napi 6-8 3-as erősségű éjszakai betétet elhasználni soknak számít?
Igen, sok. De hát ha muszáj..
Egyébként ez attól is függ hogy mennyire sürgős a cseréje, meg hogy mennyire erős a vérzésed.
Hát, mire kicserélem, addigra a közepe full véres és teteje-alja is kb.
Illetve az első 3 nap mindig átázom valahogy vagy véres lesz a bugyim, hiába cserélem 1-2-3 óránként
általában 5-8
Múltkor viszont 15 napig tartott, ráadásul úgy jött meg, hogy augusztus közepén menstruáltam 10-16-ig, aztán szeptember 1-én megjött és onnan tartott 14-ig vagy 15-ig.
Szóval eléggé meg vagyok kavarodva. Régen ilyen 35-40 napok teltek el köztük (volt, hogy ki is maradt 1-2 hónap), most besűrűsödtek. Tavasszal voltam Covidos, akkor másfél hónap alatt megjött 3* és nagyon émelyegtem és gyenge voltam, szedtem rá vasat 3 hétig aztán jobban lettem.
6-nak igaza van.Testvéremnek mióta megkapta az oltást (egészségügyben melózik) azóta sokat késik a menzesze panaszkodik hogy folyton darabos,borzasztóan fáj neki,illetve a megszokotthoz képest brutál mennyiségű a vérzése.Elment nőgyógyászhoz aki egészségügyi 'kaparást' (küret) javasolt neki.
Jobb ha lát egy doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!