Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Huvely gomba, vagy màs?kerlek...

Evi1199422 kérdése:

Huvely gomba, vagy màs?kerlek olvasd el?

Figyelt kérdés

Hello! 27 vagyok , de nem volt ezelott hasonlo.. mostanaban folyton fel vagyok fazva , pedig vigyazom magamra :/ gorcsolt a hasaljam kicsit, es egett a pisilès is.. majd azt vettem eszre zuhanyzasnal, ahogy mostam magam belul .. mintha azott apro zsepi darabkak lennenek bennem ://// nagyon megilyedtem!!! Es alaposan elkezdtem mosni verzett is utana.. majd utana olvastam, okozhatja antibiotikum szedese is.. szedtem is, mielott ezek a tunetek jelentkeztek.. abba is hagytam! Annak mar kb 1 honapja enyhult is a panaszom.. majd idonkent megint eszre vettem zuhanyzas kozben a bajt... vettem canesten cupot es kenocsot , hasznalom 2 napja a kupot es meg tobb belul az a bizonyos valadek... ez mit jelent?? Hozza teszem nem mindig viszketek van mikor csak kicsit.. es szagtalan teljesen.. nem tudok surgosen nogyogyaszhoz menni tobb honap mulva adott idopontot sajnos angliaban igy mukodik :/ ja es nem eleg nemi

Eletet 3 honapja.. ha valaki tudja mi lehet ez .. es hogy el e fog mulni a cuptol, vagy hagyjam abba ha rosszabb?? Nagyon koszonom ha valaki szant a soraimra idot , isten aldja

Meg! Es ha tud nekem ezzel kapcs infot adni megkoszonom!!!

#fontos #nőgyógyász #Huvelybomba
2021. nov. 12. 23:44
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg kevert fertőzés, menj nőgyógyászhoz.

"azt vettem eszre zuhanyzasnal, ahogy mostam magam belul .." Ez szigorúan tilos, a hüvely öntisztul, még vízzel sem szabad belülről mosni!

2021. nov. 12. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!