Mit tegyek? Visszatero hüvelygombam van?
Figyelt kérdés
3 hete kezeltem ki magam canesten combival, 2 het alatt nagy nehezen rendbejottem, csak kozben terhes lettem, es persze azonnal kijott megint. 5 hetes vagyok még, orvsohoz 2 hetmulva megyek, addig jo lenne kezelni valamivel csak nem tudom mivel. Egetoen viszket, le tudnam marni a bőrt, veresre.. Vmi tanacsot mit hasznaljak?
Elozo terhessegemnel is kijott, akkor az orvos irt vagy 3fele dolgot, es csak igy mult el.
2021. nov. 11. 13:58
1/5 anonim válasza:
Mivel terhes vagy, ezert jo lenne meg most elmenni orvoshoz es nem magadat kezelni. En nem varnek 2 hetet.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok hamarabb menni, ezt az egy idopontot tudtak adni.
2021. nov. 11. 14:09
3/5 anonim válasza:
De amikor kerted az idopontot, akkor terhesseg megallapitas miatt kerted, nem? Termeszetes, hogy akkor korabban nem adnak idopontot.
Hivd vissza oket, hogy kozben gombad lett, most mi legyen.
5/5 anonim válasza:
Szia nekem is előjött a gomba 5 hetesen.canesten 3at vettem és a dokim szerint is az volt a legjobb választás. Ő se adott volna mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!