Elmennétek olyan nőgyógyászhoz aki valóban nem olyan közeli ugyan, de családtagotok?
Figyelt kérdés
Mennétek hozza vagy inkább egy teljesen idegen orvost választanátok?2021. nov. 10. 12:50
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
1/12 anonim válasza:
Teljesen idegent választanék. Értem én, hogy ez a munkája és távoli, de rokon akkor is, nem tudnám ezen túltenni magam.
2/12 anonim válasza:
Szerintem zavaro lenne, foleg mondjuk ha leul a karacsonyi vacsoranal a csalad es ott ul szembe velem.
3/12 anonim válasza:
Nagyon függ attól, hogy milyen vele a viszonyom, hogy bizalmasom-e (a rokonságon kívül), de alaplépésből nem, semmiképp... Mondjuk én jártam már úgy, hogy elkísértem egy korábbi barátnőmet ultrahangra, és mondta a doki (az ő közeli, jó ismerőse, - ahogy mondani szokás - szegről-végről tán rokona is lehetett), hogy akkor már pattanjak fel én is az asztalra, és megnéz... és talált is valamit (hogy mit, az nem publikus), de amúgy alaplépésből nem!
4/12 anonim válasza:
Én nem túl közeli családtaghoz járok. Nagyobb ünnepeken találkozunk általában. Engem nem zavar, sőt, megnyugtat ez a fajta protectio.
5/12 anonim válasza:
Nekem bizarr lenne. Idegent választanék inkább.
7/12 anonim válasza:
A hozzászólások most megcáfolják azt, hogy mindegy, ki a doki, hiszen számára csak "darab/darab" a páciens, és a nőnek is mindegy, mert orvoshoz megy. Ezek szerint mégsincs így. Szerintem sem, csak mindig lehurrognak, ha ezt felhozom az ismeretségi körben... :)
8/12 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy erre cáfolna rá. Csak nem szerencsés páciens-orvos viszonyt keverni a családi élettel. Mint ahogy a munkával sem szívesen tennék így megrendelő-ügyfél felállásban. Kellemetlen kilépni belőle, ha bármelyik fél elégedetlen.
9/12 anonim válasza:
Meg is jött a heti nőgyógyászos válaszokra matyizó perverz. Mondjuk egy fokkal érdekesebb felvetés, mint a szüzes anyukás nőgyógyászos kérdések.
10/12 anonim válasza:
Idegent. Felolem jokepu pasi is lehet, de ne a Pista vagy az Anna neni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!