Hogyan tudom megkülönböztetni azt, hogy felpuffadtam vagy terhes vagyok?
Eléggé fáj a hasam ha hason fekszem, és olyan érzésem van mint akinek valami nem oké a hasával, “hasában”. Nem igazán tudom mi lehet, fájnak a petefészkeim is, valamint petefészekcisztám is van. Gyógyszeres kezelés alatt vagyok jelenleg.
Azonban 3 hónapja megszakításos módszerrel védekeztünk, és most nem igazán tudom eldönteni, hogy terhes vagyok vagy csak meghíztam, felpuffadtam.
Kisebb nyomást érzek az alhasam tájékán. A hasam nem feszes, csak “hurkáim” egyre nagyobbak, viszont ha picit megnyomom a hasam a “hurkáim” alatt eléggé kemény.
Eddig egy tesztet csináltam, az negatív lett.
Akkor a ciszta miatt nem is menstruálsz?
Hát a teszt a mérvadó akkor.
Azon kívül hasi ultrahang.:)
Mikor voltak ezek?
Mensi, vizsgálat, stb.
Egy hetes terhesen biztos nem puffadnál és nőnének a hurkáid.
Ételintolerancia vizsgálat + reflux vizsgálat
Szedd össze magad sürgősen, vagy nőjél fel!
A megszakítás nem védekezés. A méhed vizsgálta 1 hónapja és/vagy 1 hete nem a te kijelentéseid, hanem szakember által biztos, annál följebb nincs, a petefészek lejjebb van. 3 hónappal ezelőtti aktusból félvak, szellemi fogyatékos orvos is rég megállapította volna a terhességet.
A tüneteid beképzeled, vagy emésztési probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!