Libresse betét miért lesz büdös pár óra után? Más is tapasztal hasonlót?
Figyelt kérdés
Always-nál nem tapasztalni ezt egyáltalán (változó mikor melyiket használom) de a libresse-nél egy idő után olyan savanyú, vagy furcsa szaga lesz a betétnek. Nappal pár óra után érzem, az éjsazakainál meg reggel. Miért? Mi lehet az oka? Más is járt így? Normális vagy sem?2021. nov. 8. 19:25
1/6 anonim válasza:
Én mondhatni Libresse-rajongó vagyok, mert ez az egyetlen betét eddig, ami engem nem irritál. De én ilyet még nem tapasztaltam.
2/6 anonim válasza:
Pont az Always tiszta muanyag. No vagy?
4/6 anonim válasza:
Szerintem minden betét megrozzan hamar, ezért cserélek óránként-másfelenként. Ált. always classic-ot használok, néha szárnyas tena
5/6 anonim válasza:
én tenát használok nekem az a legjobb és biztonságba tudhatom magam. igaz nem kényelmes mert pelusérzetet ad de ez van.
6/6 anonim válasza:
Nem. Mosni kell az embernek, és akkor nem lesz büdös. Ha büdös, akkor fertőzés van, doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!