Hüvelygombam van, létezik hogy a kùp nem folyik ki belőlem?
Voltam dokinál kaptam rá kùpot, 3 napja használom és nem folyik belőlem. Ma kellene neki kezdenem a tejsavas regeneralonak.
Lehet ùgy is hogy nem folyt ki a kup?
Gondolom nem szabad felnyulnom es kitakarìtani?
Jesszus.
Nyugi, nem maradt benn. Távozott, aminek távoznia kellett, csak nem vetted észre. Nyugodtan kezdd a regenerálót.
És ne, ne nyúlkálj fel "kitakarítani", ha fertőzésed van/volt...
Nem piszkálom. Ezért kérdeztem.
Csak vártam hogy tisztuljak es nem tunik fel.
3-as
Annyira biztosan nem száraz a hüvelye. A kúp "működéséhez" ugyanis egy kevés nedvességre és a testhőre van szükség, akkor olvad meg.
Én most olyan terápia alatt állok, hogy hetekig kellett hüvelykapszulát használnom.
Nem is az a lényegük, hogy amint felállsz, kifolyjanak, hanem hogy bevonják belülről a hüvelyfalat, és a hatóanyag felszívódjon a nyálkahártyán keresztül.
Én sem tapasztalom azt, hogy kifolyna. Viszont mondjuk pisiléskor látom a wc-ben. Egy tuti: odabenn nem fog maradni a kérdező 3 hüvelygomba kúpja, nem egyirányú fekete lyuk az a nyílás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!