Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombam van, létezik...

Hüvelygombam van, létezik hogy a kùp nem folyik ki belőlem?

Figyelt kérdés

Voltam dokinál kaptam rá kùpot, 3 napja használom és nem folyik belőlem. Ma kellene neki kezdenem a tejsavas regeneralonak.

Lehet ùgy is hogy nem folyt ki a kup?

Gondolom nem szabad felnyulnom es kitakarìtani?

2021. nov. 6. 06:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus.

Nyugi, nem maradt benn. Távozott, aminek távoznia kellett, csak nem vetted észre. Nyugodtan kezdd a regenerálót.

És ne, ne nyúlkálj fel "kitakarítani", ha fertőzésed van/volt...

2021. nov. 6. 07:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem piszkálom. Ezért kérdeztem.

Csak vártam hogy tisztuljak es nem tunik fel.

2021. nov. 6. 07:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Azert eleg nagy szamarsag amit irtal hogy valoszinuleg tavozott csak nem vette eszre a kedves kerdezo! Te hasznaltal mar ilyen kupot? Mert en igen es no valadekkal tabozott .. volt olyan is ami kapszulara hasonlitott es nokedli allagban tavozott! Mindenkepp eszre kellene venned! Nem lehetseges hogy annyira szaraz a huvelyed hogy nincs amitol feloldodna? Mert maga a huvelyvaladek hatasara kezd el szetbomlani
2021. nov. 7. 03:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet szaraz vagyok. Most lactofeelt adott a doki a kùp után
2021. nov. 7. 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:

3-as

Annyira biztosan nem száraz a hüvelye. A kúp "működéséhez" ugyanis egy kevés nedvességre és a testhőre van szükség, akkor olvad meg.

Én most olyan terápia alatt állok, hogy hetekig kellett hüvelykapszulát használnom.

Nem is az a lényegük, hogy amint felállsz, kifolyjanak, hanem hogy bevonják belülről a hüvelyfalat, és a hatóanyag felszívódjon a nyálkahártyán keresztül.

Én sem tapasztalom azt, hogy kifolyna. Viszont mondjuk pisiléskor látom a wc-ben. Egy tuti: odabenn nem fog maradni a kérdező 3 hüvelygomba kúpja, nem egyirányú fekete lyuk az a nyílás...

2021. nov. 7. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!