Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szokásosnál kevesebb menstruác...

Szokásosnál kevesebb menstruáció mit jelezhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok, a barátommal még nem éltünk szexuális életet. (ezalatt úgy értem, hogy a csóknál tovább nem jutottunk egyenlőre 😊)

11 éves korom óta menstruálok, eleinte 30 naponként 3-4 napos volt, mostanra pedig beállt 26-28 naponként 5-7 napra, ami ugyebár a normális.

Ma ment le az 5. nap, viszont egész havi vérzésem alatt jóval kevesebb vér távozott a szervezetemből, mint szokott. Itt kb. a normál felét értem.

Szerintetek ez jelezhet bármiféle problémát, amivel szakemberhez kellene fordulnom, vagy csupán egy ilyen hónapon vagyok túl? Válaszokat előre is köszönöm!

2021. nov. 3. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
1 alkalom nem jelent semmit. Annyi minden van hatással a hormonháztartásra, ez kb. bármitől lehet. Ha sokáig ilyen lesz és úgy érzed nyugtalanít, akkor fordulj orvoshoz.
2021. nov. 3. 21:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy ilyen hónap semmit nem jelent, minden lánynak van ilyen, hogy néha kevesebb vagy éppen több.
2021. nov. 6. 10:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!