Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs zavar. Mitől lehet?

Menstruációs zavar. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Hamarabb jött meg, mint szokott, és tartott több mint két hétig. Azután elmúlt két napra, és most újra megjött. Mitől lehet ez?

Szexuális életet nem élek, fogamzás gátlót nem szedek.

17/L

2010. szept. 3. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mitől van, de nekem is így volt, és sok lány van ezzel így. Ennyi idős voltam mikor meguntam ezt az össze visszaságot, és elmentem dokihoz. Felírta a legkisebb hormontartalmú fogamzásgátlót, az be állította, és azóta oké.Bár nekem volt hogy 1 hónapig meg volt, és úgy mint a legerősebb napokon.(ez normális esetben 2 nap, nem 1 hónap) Szóval én ajánlom a nődokit, mert nekem segített a gyógyszer. Már nem szedem,mert az nélkül is oké.
2010. szept. 3. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
azonnal kérj időpontot a nőgyógyászatra, ez nem normális + a háziorvos is csináljon vérképet, sok a vérveszteség a vasat és egyebeket pótolni is kellene + segíteni a vérképzést
2010. szept. 3. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
NEm tudom, de orvost igényel.
2010. szept. 3. 18:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Már beállt rendszeresre, mindig rendesen jött meg, és ezért vagyok most kicsit bizonytalan, hogy mi lehet a baj, mert ilyen még nem volt.

Köszi a válaszokat. Ha továbbra is ilyen marad, elmegyek orvoshoz.

2010. szept. 4. 10:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Már három hete folyamatosan vérzek, és még mindig élek! :)

Najó, tudom, hogy ezzel nem szabad viccelni, de már nem tudok idegeskedni se miatta.

Anyukám azt mondja, hogy mostmár tényleg el kell menni a nőgyógyászatra, amitől viszont tartok egy kicsit.

Biztos, hogy megfog vizsgálni? Őszintén szólva még nem voltam nőgyógyásznál, és ami azt illeti elég gátlásos vagyok, szóval nem szívesen vetkőznék neki.

Mindenképp megvizsgál? És ha igen, akkor hogyan zajlik egy ilyen vizsgálat?

2010. szept. 9. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!