Hogyan lehetne egy kicsit legalabb 1 nagyon kicsit nagyobb a mellem? (többi lent).
Figyu, én - egyetemista koromban - egy fél év alatt az évfolyam deszkájából az egyetem "kebelcsodája".
Ne kérdezd hogy mitől, mert nem tudom!
Ha tudnám, gazdagabb lennék mint Bill Gates!
Úgyhogy még nőhet - sokat is...
Én is 16 vagyok, bár konkrét melltartóméretet nem írtál, hanyas melled van, nekem 70B van, kicsinek találom én is, de keresgáltem pár házi praktikát, hogyan lehet nagyobbá tenni, ilyen mondjuk a mellnövelő masszázs és nem kell hozzá nagyon drága kencefice :D
Tapio Sheavaj szőlőmag kivonatú olajjal lehet ezt elérni néhány cikk szerint és ezt ki is próbálom.
16L
21éves korig nő. De akármekkorák 2-3 melltertóbe bekéne ruházni mert majd jönnek a csajok akik beszólogatnak. Ha eddig nem tették.
Ui:ékezet,vessző,magyar szavak használata segit a jobb szövegértésben.
én megértem a bajodat kérdező, én is nagyobbakat szeretnék
sok szemétláda írja (nemcsak ezen a fórumon), hogy a nagy mell jobb
meg, hogy aki a kis mellet szereti, az biztos látens homokos
vagy csak azért írja, hogy tetszik neki a kicsi, hogy dughasson
meg, hogy egy nőnek legyen melle (mintha eldönthetnénk)
a való életben, munkahelyen is érezhető a különbség az emberek hozzáállásában: egy nő lehet bűn ronda (és hülye is), ha nagy a melle, már szexi és dögös
ezek után persze, hogy minden kis mellű szerencsétlenben megfordul, hogy akkor plasztika, de aztán előkerül a többi alpári bunkó, akik szerint a mű nem jó, akkor inkább (beérik vele) a kicsi
én arra jutottam, hogy a legjobb ha lesz@rjuk ezt az egészet úgy, ahogy van, tökéletes úgyse leszel soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!