Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy ilyem tüneteim...

Normális, hogy ilyem tüneteim vannak?

Figyelt kérdés

3,5 éve pcos-t diagnosztizáltak nálam, amire Cypromix tablettát kaptam, hogy a kellemetlen pcos-es tüneteket enyhítse. Természetesen minden szuper volt, amint a gyógyszer hatására elmúltak a ripacsok az arcomról, fogytam 5 kilót, abba maradt a túlzott szőrösödés, stb..

Viszont egy év alatt két daganat nőtt a mellembe, mint kiderűlt a magas hormon tartalmú tabletta miatt, így két hónapja abba kellett hagynom.

Az orvosom azt mondta négy hónap múlva szeretné megnézni a pcos-el, mi a helyzet, mennyire segített ez a pár év gyógyszerezés, javult-e valamit.

De mióta abba hagytam, már a második menszesz is kimaradt, semmi jelét nem tapasztalom annak, hogy bármiféle vérzés lenne készülőben... ezt úgy értem, hogy a tabletta előtt jóval a menszesz előtt görcsök gyötőrtek és pattanások százai díszítették az arcomat.

Illetve egy-másfél hete hőhullámaim vannak, egyszer megtudnék enni egy egész lovat, máskor semmi étvágyam, random fejfájás és hányinger tőr rám és erős hangulatingadozásim vannak.

Nem volt még efféle tapasztalatom, így nem tudom ez mekkora probléma, érdemes-e ilyen rövid időn belül zaklatnom az orvosom.?

2021. okt. 31. 23:24
 1/2 A kérdező kommentje:
*nem vagyok terhes, 3 negatív teszt született az elmúlt hetek alatt
2021. okt. 31. 23:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Inzulinrezisztenciát vizsgáltak nálad? Endokrinológusnál jártál vagy csak a fogamzásgátlót írta fel az orvos, hogy ne legyen peteérésed? Az a baj, hogy ha a háttérben álló okok nincsenek kezelve, csak a tüneteket nyomja el sose leszel jobban. Én a helyedben felkeresnék egy endokrinológust, mielőtt másik fogamzásgátlóval bombáz a nőgyógyászod.
2021. nov. 1. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!