Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért pattanásos a hátam...

Miért pattanásos a hátam spontán vetélés után?

Figyelt kérdés
Lassan 4. hete hogy kb 7 hetesen spontán elvetéltem. Nagyjából azóta nagyon pattanásos lett a hátam ami előtte soha nem volt olyan. Az arcbőröm nem olyan csak és kizárólag a hátam :( Mitől lehet?

2021. okt. 27. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom. Azert mert megbolondultak a hormonok.
2021. okt. 27. 22:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez gondot jelenthet ha most újra szeretnénk próbálkozni mensi után? Ami remélem időben megjön...

Vetélés után majdnem félidőnél voltam uh-n ott azt mondták érik a tüsző hamarosan peteérés lesz. Akkor minden rendben kell hogy lenyen nem igaz? :/

2021. okt. 27. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia nekem október 19 volt missed ab, bár már előtte kb két héttel ki pattogott a mellkasom hátam akkor a fülem mögötti nyak rész , azóta se múlott el, én is várom a menstruaciom bár meg csak a 17 napon vagyok a műtét után, 12-ik napon feszült a mellem és gorcsolt kicsit a hasam kíváncsiságból el lőttem egy ovu tesztet nem azért mert már most próbálkozni akartam, hanem gondoltam de jó milyen hamar helyre állt a rend, erős két csík lett az lh teszt, azóta is mindennap csinálok és mai napig erős két csík, úgy hogy úgy érzem ez nem pete érést jelzett hanem a hormonok miatt…. Úgy hogy ilyen esetben nem is tudom hogy hogy lesz a menstruacio stb, de én is bízom benne hogy a havim után minden rendben lesz mert utána szeretnénk újra próbálkozni
2021. nov. 5. 05:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem megjött 30 napra végül. Úgy tűnik ahogy a doktor mondta a nagyjábóli peteérés napját ténylegesen akkor lehetett mert azt nézve időben megjött. Ha elmúlik próbálkozunk, remélem sikerrel.
2021. nov. 5. 20:45
 5/5 anonim ***** válasza:
De jó örülök neked, remelem nekem is akkor legkésőbb két hét múlva már megjön, majd írj jövő hónapba ha van valami fejlemény
2021. nov. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!