Nagyon régóta gondolkodom hogy próbáljam ki a tampont de hogyan? Úgy hogy ne tudjon róla anyám.
A silk touch az az OB, ugye? Akkor az sima lesz, abból az OB a legjobb. A csomagjában van egy használati útmutató, azt érdemes elolvasni. Minden képpen tiszta kézzel bontsd ki, és told fel a mutatóujjaddal (úgy, hogy cérna természetesen kilógjon) kb addig, ameddig a mutatóujjaddal csak tudod. Egyszerűbb, ha az egyik lábad felteszed valamire, pl a kád szélére. Utána próbálj meg kicsit leguggolni, hogy ellenőrizd, hogy elég jól felment-e, az a jó, ha nem érzel semmit, ha fáj, akkor toljad feljebb, mert különben baromi kényelmetlen lesz leülni.
Ha applikátorosat (Tampax márkájú) próbálsz, akkor is legyen tiszta a kezed, de akkor a műanyag pöcköt addig kell kihúzni, amíg kattan, aztán a fő műanyagot, amiben a tampon van kell behelyezni úgy, hogy a vége lógjon csak ki, ahol fogod az egyik kezeddel, aztán a másikkal be kell nyomni a kihúzott pöcköt ameddig megy, amíg a másikkal tartod. Szerintem sokkal könnyebb, kényelmesebb meg kevésbé undorító használni, de én még nem láttam belőle mini méretűt.
Onnan tudod, hogy tele van, hogy a zsinór a tövénél elkezd véres lenni, én akkor lecsavarok egy jó nagy adag wcpapírt, és az egyik kezemmel kihúzom, a másikkal meg alátartom közben a papírt, hogy arra essen és le ne csöpögjön. Csavarj wc papírt az ujjadra, amelyikkel húzod ki, és akkor kevésbé vág be.
Lehet úgy is wc-zni, hogy nem húzod ki, akkor húzd előre a zsinórt és fogjad, csak el ne felejtsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!