Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Autópálya dugóban várakozva...

Autópálya dugóban várakozva hogyan lehet megoldani a tampon/betét cseréjét?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, közvetlenül az ember előtt történik egy baleset ami miatt nem lehet továbbhaladni, és már lehajtó sincs, tehát órák hosszát az autópályán egyhelyben várakozva kell eltölteni, se előre, se hátra.

Vagy ugye megtörtént eset amikor jópár éve a márciusi nagy hófúvásban egy napot a pályán rekedtek az emberek (többszáz ember volt érintett - ennyiből biztos volt olyan nő is, akinek épp megvolt a menszesze...)

Felmerült bennem a kérdés, hogy ilyen szituációban hogyan lehet megoldani ha cserélni kell a tampont vagy a betétet? Például az előbb említett hóeséses esetnél is. Hiszen ugye mosdó nincs, az ember pedig egyhelyben áll.

Vajon ki hogyan oldaná meg?

2021. okt. 19. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Meg nem voltam ilyen helyzetben, de egy sima dugoban nem cserelnem, maximum plusz reteg zsepit raknek be, az nem annyira feltuno es megoldhato szerintem siman.

Ha 1 napra ott ragadnek valahol es nem mentene meg idokozben senki, akkor megoldanam a kocsiban, ha nincs a kozelben egy bokor se. Biztos kenyelmetlen, de szerintem megoldhato. Viszont pisilni nyilvan muszaj lenne kint, szerintem az erdekesebb nokent :D

2021. okt. 19. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Biztos lesz olyan ember aki simán letolja ott a bugyiját és cseréli a betétet/tampont, de én ezt nem tartom se nem túl higiénikusnak, se nem túl etikusnak. Hisz gondolj bele: egy dugóba egy csomó ember állhat melletted/előtted/utánad, simán beláthatnak a tőled egy méterre lévők az ablakba.

Kicsit persze nehéz elképzelnem a szituációt, mert mióta kehelyt és mensibugyit használok, azóta sose volt átvérzéses problémám, de! ha neadjisten ilyen történne, én inkább választanám azt, hogy most átázzok, adott esetben a bugyi kuka, a nadrág megmenthető, az ülés fölé meg tennék valami rongydarabot vagy zsepit. Szerintem kimostni a vért nem nagy dolog, sokkal gázabb lenne lebukni miközben majd befagy a seggem a hófúvásos egy napnyi ottragadásban.

2021. okt. 19. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon muszáj lenne, megoldanám. Kivennék egy plédet a csomagtartóból, és az alatt ügyködnék. Vagy a szélvédőhöz teríteném, meg az oldalsó ablakba csíptetném az ablaküveggel. A táskámban mindig van nedves törlőkendő, zsepi és fertőtlenítő zselé, tehát az alfelemet is meg tudnám törölni, és a kezemet is le tudnám tisztítani előtte is, utána is.

A szemetet ami képződik, azt pedig kutyakaki gyűjtőzacskóba tenném, mivel kutyás vagyok, az is mindig van nálam.

2021. okt. 19. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként nem tudok erre válaszolni, mert nem szoktam menstruálni és nem tudom mi a menete egy tampon/betét cseréjének.

DE!

Álltam már 2 órás dugóban autópályán és majdnem összepisáltam magam. Simán belepisiltem egy másfél literes üvegbe. Senki nem látta, hiszen alapjában véve mellkas alatt nem látnak be, akkor sem ha melletted állnak. Az ágyékodik semmiképp. Viszont arra kell figyelni, hogy kamionos ne álljon melletted, mert ők nyilván belátnak, hisz magasan ülnek.

Ha ülve meg tudod oldani a cserét és nem állnak melletted magasabb autók, akkor nem fogja látni senki, csak azt hogy lent matatsz meg nem felfelé nézel.

2021. okt. 19. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Megoldható, csak ha nincs bokor a közelben, muszáj bent az autóban cserélni, és nem garantált, hogy nem maszatolod össze magad és az ülést.
2021. okt. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!