Mindég is nagyon görcsölt a hasam,mindég gyógyszerrel próbálom, csillapítani de azokból is naponta 3-4 kell, hogy hasson is,erősen is vérzek a 3.napig,mivel nekem 4 vagy 5 napig szokott tartani,használtam tampont eddig is, és mindég fáj amikor bent van,ha túl lent lenne azért fájna.Addig rakom be ameddig csak lehet,de úgy érzem nyom, és mégjobban fáj tőle a hasam,nem elég, hogy így is nagyon fáj.. Muszáj tampont használnom, mert cukrászatot tanulok,egy nap 6 óra tiszta fehér ruhában,valamikor szünet sincs mivel nem lehet otthagyni pl. A sütőben a piskótát..félek is, hogy a fehér nadrágon meglátszik majd,nemtudok mit csinálni de ez a fájás ahh kibírhatatlan már,szegfűszeget is naponta 2x eszek meg de semmi pedig kellene kicsit segísen.. Mit csináljak, hogy ne fájjon így?
Sajnos ez ellen nem tudsz mit csinàlni. Most vagy belehalsz vag ha nem akkor mwg megúsztad. A piskóta meg menjen a picsbe majd csinàlsz egy újat nem?
2021. okt. 17. 17:31
2/8 anonim válasza:
Flector port próbáltad már?Csak receptre kapható és erős de ha van gyomor problémád akkor nem ajánlom
2021. okt. 17. 17:31
3/8 anonim válasza:
Esetleg háziorvossal írass fel vényköteles fájdalomcsillapítót. Nekem flektort vagy xilox-ot szokott írni,nekem csak ezek használnak,ezek erősek és elég belőle 1/nap. De csak a leghosszabb napokon használd,mert tényleg nem valami egészségesek. Vagy majd a háziorvos eldöntöti,hogy szabad e szednek,mert látom még nagyon fiatal vagy,de nem árthat,ha beszélsz erről egy orvossal.
2021. okt. 17. 17:33
4/8 anonim válasza:
Ha helyrejössz szívesen megismernèlek!
2021. okt. 17. 17:39
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,orvoshoz fogok menni. 4.írhatsz
2021. okt. 17. 17:51
6/8 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, lehet valami baj van hogy ennyire faj.
2021. okt. 17. 18:31
7/8 anonim válasza:
Ne használj tampont ha ilyen tüneteket okoz! Nekem is rossz volt, minden bajom volt, de amióta nem használom nincs olyan fájdalom.. Ha a betétet nem akarod a fehér ruha miatt akkor próbáld ki az intimkelyhet, bár elég bosszantónak tartom ha nem engednek ki mosdóba.. a tampont is 3-4 óránként cserélni kellene..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!