Van itt olyan 16-19 éves lány aki szőrösödést tapasztal?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és pcos-t diagnosztizáltak nálam. Legfőképp a szőrösödés zavar (áll, nyak, "bajusz", mellkas, alhasi rész). Annyira szégyenlem, már szinte csak pulóverekben járok minden hová, kerülöm a szemkontaktust, nehogy valaki észre vegye a az arcomon a szőröket...Még barátom sem volt, és attól tartok ez miatt nem is lesz. Tesi órára mikor öltözünk, akkor megpróbálom takargatni magam. Van itt velem egy idős, aki hasonló helyzetben van? :(2021. okt. 16. 13:13
2/4 anonim válasza:
20 éves leszek és az átlagtól szőrösebb vagyok. Én csak azért szégyellem, mert tudom, hogy egy alap elvárás az, hogy tökig csupasz legyen a nő. Az exem valamiért szerette, hogy egy kis bajszom van (nyugi, nem durva:)), viszont nem szerette, ha elkezdett nőni a szőr a lábamon.
Epilálom a karom, hátha ritkulni fog ott a szőr. A többit borotválom, ha megjön az életkedvem. Valamiért elkezdett ritkulni a lábamon a szőr múlt hónaptól kezdve, szóval lehet, megáld a szentlélek egyszer.
Ha nincs kedved epilálgatni magad, akkor borotválkozz. Tudom, nem a legjobb megoldás, de ez van. Próbáld elfogadni magad helyettem is. A gyantát nem javaslom. Pénzkidobás.
3/4 anonim válasza:
szerintem ne aggodj amiatt h ilyen miatt nem lesz barátod, ez kb a semmi kategoria még ha kellemetlen és rosszul is érzed magad ez nem fog benne akadályozni
4/4 anonim válasza:
Mindenki szőrös a talpat, tenyeret kivéve PCOS nélkül is! Nyilván a mérték nem mindegy. Ha erős, sötét, akkor érdemes leszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!