Szűz lányok , nők! Voltál már nőgyógyászati vizsgálaton?
18-as, nem lehet látni, ha valaki szűz. A szűzhártya nem olyan mint egy dobnak a hártyája vagy valami, ami betörik szextől.
Én nem mentem mielőtt lefeküdtem volna a volt pasimmal, nem azért, hogy ne turkáljon ott valaki, hanem nekünk akkor még iskolában meg mindenhol azt mondták, hogy első szex előtt nem kell menni. Azóta ez lehet, hogy megváltozott.
21
De, lehet látni a szűzhártyát... Nézz utána. (Nem akarok képen linkelni, mert nem tudom, szabad-e).
Nem, most sem kell menni szex előtt. Illetve szex után sem; egyéni döntés. Nincs "kell".
23
Akkor viszont egyetértünk, de kicsit pontatlanul fogalmaztál az elején.
A szűzhártyát láthatja az orvos, de azt tényleg nem, hogy szexelt-e már vajon. Viszont ha látja, akkor nagy valószínűséggel szűz az illető.
25
Szerintem pedig lehet látni, ha valaki szűz. Vannak természetesen kivételek, de a szűhártya bizony látható. És ha akkora, vagy olyan markáns megjelenésű, akkor nagy valószínűséggel nem volt még behatolás. (ujj, tampon nem számít).
Jelenlegi állás szerint méhnyakrák, ciszták és hasonlók miatt 23 éves kortól ajánlott évente egyszer szűrővizsgálatra menni. Szüzeket is lehet már vizsgálni, tudtommal nem kell hozzá nagy extra, de lehet, hogy nem mindenhol van hozzá felszerelés, ezt nem tudom, de nem lehetetlen, és nem kell hozzá végbél...
Hazudni meg nem érdemes, mert adott esetben finomabban csinálhatja a vizsgálatot az orvos.
29
Az orvosi ajánjás hivatalosan három évente javasolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!