Szűz lányok , nők! Voltál már nőgyógyászati vizsgálaton?
Kíváncsi voltam, hogy ti hogy vagytok ezzel, de ahogy látom a többség hozzám hasonlóan...
Nem tudok róla, hogy lenne gond, így szűzen amúgy sem hiszem, hogy nagyon meg tudna vizsgálni. A másik meg, hogy én nem engedném egy idegen férfinak, hogy az intim testtájékomnál matasson... Milyen már az. Majd ha megyek is nő nemű orvoshoz megyek.
5
Ne haragudj, de a rák kockázata egy fiatal, nem szexelő lánynál gyakorlatilag nulla. Szexuális élet előtt nem is szűrik őket.
De nem tudhatod, hogy a családban van-e örökletes megbetegedés. S azért ennek is ott van az esélye. Meg a rákot csak példának hoztam fel, nem vagyok orvod, de biztos nem csak ez az egy probléma adódhat. :)
7
Továbbra is fenntartom, hogy szűzen kb. 18-20 éves kor alatt nem szűrnek. Felnőtt szűzen igen, de hogy fiatalon nem vizsgálnak, csak ha nagyon indokolt, az is biztos.
Nyugi. Nehogymár ezen összevesszetek...
Mindenki azt csinál, amit akar.
Különben is az életben nem lehet mindent kivédeni, sohasem leszünk tökéletes biztonségbab, de sokmindent lehet tenni megelőzésként...
Gondolom a többiek is - akik nemmel válaszoltak - azért nem mennek, mert nem akarják, hogy a lábuk között matassanak idegenek.... de javítsatok ki ha tévedek!
9
Pontosan. És egész jól megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!