Iskolai státuszvizsgálatnál meglehet valóban csinálni azt, hogy betétet teszek be, mintha menstruálnék, hogy ne kelljen odalent megmutatni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és a héten lesz nekünk orvosi vizsgálat.
Nekem is eszembe jutott az, amit tegnap valaki írt válaszban egy hasonló kérdésnél, hogy ha teszek betétet a bugyiba, akkor azt fogják hinni, hogy mensi van és nem kell alul levetkőzni.
De kérdem, tényleg meg lehet csinálni? Vagy hülyeség? Esetleg csinált valaki ilyet, hogy elkerülje amikor nekik volt középsuliban ilyen vizsgálat?
2021. okt. 11. 13:34
11/15 anonim válasza:
És honnan tudják, hogy neked "betét van téve a bugyidba"?
12/15 anonim válasza:
# 11 a szárnyas betét szárnyai látszanak kívülről a bugyin
ha a bugyit is le kéne tolni, az remélem nem törvényes. a helyedben bármit megtennék hogy elkerüljem. szerintem simán mond hogy megvan és legjobb ha azt mondod hogy előző nap jött meg. betétet is betehetsz, győződj meg róla hogy látszódjon kívülről
13/15 anonim válasza:
Nálunk 10+ éve általános iskolában szúrópróbaszerűen a lányok mellét ellenőrizték. Őszinte leszek, hogy azóta se tudom, hogy arra minek volt szükség , illetve szabályos volt-e ez az egész...
15/15 anonim válasza:
Nekem fehérneműre kellett vetkőznöm és az alhasamat is megtapogatta az orvos annyira lent, hogy még a bugyimat is lejjebb tolta (talán a hólyagomat nézhette), de a hüvelyemet, szeméremajkakat soha nem vizsgálta meg, mivel nem gyermeknőgyógyász, hanem gyermek háziorvos, iskolaorvos volt. Általánosban és gimnáziumban is ő volt az iskolaorvos és a járás egyetlen gyerekorvosa, 2007-ig hozzá tartoztam, nem tudom, hogy mostanában is így vizsgálnak-e, de ha valaki betesz betétet, mintha menstruálna, akkor talán óvatosabb a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!