Miért van az, hogy a menstruációm első két napján székelési ingerem van?
Figyelt kérdés
Évek óta fennáll ez a probléma, ha ez egyáltalán nevezhető annak. Normális ez? Komoly válaszokat írjatok, légyszíves.2010. szept. 1. 21:55
1/5 anonim válasza:
Nekem a hasam szokott úgy fájdogálni, hogy nem tudom megkülönböztetni sokszor hogy a menstruáció miatt van vagy hasmenés környékez.
2/5 anonim válasza:
nekem is szokott lenni, ha nagyon görcsölök,... szerintem ez attól van, hogy amikor a wc-n ülsz, görnyedsz, majdnem embrióba pózba kerülsz, ami köztudottan görcsoldó. próbáld ki, ha az ágy szélén ülsz úgy, vagy oldaladra fekszel, a térdeidet felhúzod...
én ilyenkor ezt szoktam csinálni, mert igazából nem kell wc-re mennem, csak téves riasztás...talán a testem azt a pózt akarja csak.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi, csajok :)
2010. szept. 1. 22:16
4/5 anonim válasza:
ilyenkor vérbőség van az alhasadban, ettől gyorsul az anyagcseréd. Nekem is fennál ez, pisilni is többet kell ilyenkor járnom, a székelés nekem az első 3 napban van így, ahogy neked. Normális. Van akinek hasmenésig megy a dolog, na az már kellemetlenebb lehet.
5/5 anonim válasza:
szerintem nagyon sokan vagyunk így. Velem is mindig ez van, a görcsök miatt 4-5x is el kell mennem nagyWC-re, de nekem nem csak székelési ingerem van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!