Ennyire görcsölni még normális?
Életemben még nem fájt soha így a hasam menstruációkor.
Péntek este jött meg, szombat reggel vettem be 1 szem nospát, illetve most este 1-et.
Konkrétan kb 2 órája annyira fáj lent a hasam, hogy mikor köhögök, vagy megköszörülöm a torkom, olyan élesen beleszúr a fájdalom a méhembe, hogy a gyomromig sugárzik!
Az ágyból alig bírok felkelni, a szobából is görnyedve megyek ki ha muszáj kimennem.
Másnak is volt már ilyen? Jól bírom a fájdalmat, 2-3 havonta kell csak görcsoldó szerencsére, de ez a mai valami szörnyű.
1 és neked mit mond az orvos?
Amúgy nekem is hidegben mindig jobban fáj. Melegvizes palack segít kicsit.
Lázad nincs? Nem akarlak rémisztgetni, de nehogy a vakbeleddel legyen baj. Ha nem múlik a fájdalom, lázad lesz és ha nyomod jobb lent a hasadat és az nagyon fáj, akkor jobb ügyeletet megkérdezni.
Amúgy a nospa elég gyenge gyógyszer sokak szerint (nekem éppen elég, kamaszkoromban volt,hogy nagyon begörcsölt,a forró zuhany és alvás segített plusz gyógyszer), lehet érdemes egy erősebb görcsoldót is beszerezned.
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap még rosszul voltam, enni se ettem semmit, mert egy pohár víztől is már összegörnyedtem.
De ma már sokkal jobb! :)
Soha ilyet többet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!