Lányok, szerintetek ez durva hajhullás? Vagy csak a szezonális őszi "vedlés"?
Sziasztok!
Az utóbbi 1-2 hétben jobban hullik a hajam, mint amúgy. Mindig is szokott azért, mert elég dús (fodrászom is mindig megjegyzi) de szembetűnőbb főleg mosáskor.
Fésülködéskor megszámoltam reggel a fesűből kb 20-25 szálat szedtem ki. Napközben is jön ki belőle valamennyi, sokat látok a földön. Most este mikor fésülködtem 10-et számoltam.
Ez szerintetek soknak számít nagyon?
Hajmosáskor most no comment.. szerintem akkor vagy 80-100 szál.
Ez nagyon durva, napi 10-15 szál lenne az egészséges mértékű hullás.
Ha nem akarsz idő előtt megkopaszodni akkor sürgősen tenned kéne valamit.
Normális. Úgy emlékeztem napi 100 körüli ami egy nap kihullhat, azért rákerestem és tényleg.
,,A legtöbb embernek nagyjából 100 ezer hajszál van a fején, ebből pedig átlagosan 100-125 szálat veszít el egy nap során. "
forrás:hazipatika.com
1. napi 10-15???
Azért azt nehezen hiszem én el.. Szerintem egy fésülködéssel mindenkinek kijön min.5-6 szál és napközben ennél még tuti több. Olyan 50-re azt mondanám talán..
Nekem napközbeni ha nem mosok hajat szerintem olyan 60-70 körül lehet, arra saccolnám. A hajmosásos ijeszt csak meg, de heti 1x mosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!