Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőknek miért, vagy mitől...

A nőknek miért, vagy mitől csipkelődik a gyomruk,vagy a hasuk?

Figyelt kérdés

2021. okt. 3. 09:14
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Mi az a csipkelődés?
2021. okt. 3. 09:15
 2/9 A kérdező kommentje:
csipkelődés alatt fáj a gyomra,fáj hasa.csipkelődés alatt azt értem,hogy valakinek fáj valamije.
2021. okt. 3. 09:17
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Hát öhmmmm... Neked nem szokott csipkelődni a hasad-gyomrod? Szerintem kb Nekik is azért 1-2 esetet leszámítva.
2021. okt. 3. 09:22
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Talán többségében ugyanazon betegségek/állapotok miatt, mint a férfiaknak? (A női nemi szervek betegségeit és a menstruációs görcsöket leszámítva...)
2021. okt. 3. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanazért kb. mint a férfiaknak kivétel a menstruációs görcs vagy egyéb nőgyógyászati betegségek.
2021. okt. 3. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:
41%
nyilván a menstruációs görcsre gondol.
2021. okt. 3. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Hacsak nem valamilyen nyelvjárásról van szó, a csipkelődés gúnyolódást jelent, nem fájdalmat…

Amúgy biztos a menstruációs fájdalomra gondolsz(amit nem tudom, miért görcsnek neveznek, mikor köze nincs a görcshöz, inkább olyan, mintha össze akarnák nyomni a méhemet), tudod ha éppen leválna a nyálkahártya a méhedről, neked is fájna a hasad :D A gyomruk meg ugyanazért fájhat, amiért egy férfinak is, pl. rosszat ettek.

2021. okt. 3. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:
A Kérdező a 47%-os? A 6-ost leszámítva Mindenkit lepontozott. Máglyára Vele!
2021. okt. 3. 11:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Sokakat lepontoznak összes kategoriába ez igaz,de én csak zöld kézre megyek rá mindenkinél, még annak is aki rossz választ ad. csak zöld kézre megyek, mert mindenki megérdemli, felfelé pontozást.
2021. okt. 3. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!