Miért a nőknek kell szedni a fogamzás gátlót?
Miért vagy együtt egy ilyen emberrel? Ha ennyire tart téged, akkor milyen jövőt képzelsz el mellette? Vagy csak legyen oénze meg rakjon meg, a többi nem számít?
Egyébként kifejlesztették a férfi fogamzásgátlót is, ugyanolyan mellékhatásai voltak, mint a nőinek, ezért nem engedélyezték, mert "vállalhatatlan" :))
Én kifejezettem nem akartam, hogy a barátnőm bogyót szedjen (már a feleségem).
A probléma nem a fogamzásgátló tablettával van, hanem a párod hozzáállásával. Szerinted mennyit érsz neki ha akaratod ellenére rákényszerít egy olyan dologra ami az egészségedet veszélyezteti. Még ennél is nagyobb probléma hogy hagyod neki. Önbecsülés? Egészség? Tisztelet?
Gondold át merre billen az a mérleg a kapcsolatotokban. Illetve hogy ér-e neked annyit egy ilyen ember, hogy szrul legyél miatta.
Külföldön már van pasiknak is.
De ne legyél ilyen emberrel.
Itt most mindenki a pasit fikázza...
Pedig az állás 1:1 - a nő nem akar gyógyszert, a férfi nem akar gumit.
Továbbra is úgy gondolom, hogy ez nem más, mint hangulatkeltés a párja ellen. Van még számos más módszer is a védekezésre; eelőbb-utóbb meglesz az, ami mindkettőjüknek megfelel.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!