Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők! Ti mit használtok...

Lányok, nők! Ti mit használtok menszesz végén éjszakára?

Figyelt kérdés
Az utolsó pár napra értem, amikor már nem olyan erős a vérzés, éjszakára mit használtok? Ugyanúgy betét, tampon?

2021. okt. 2. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

menSZESZ :D :D :D Végem :D

Betétet amúgy.

2021. okt. 2. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amit nappal is. Én pl utolsó éjszakára leginkább tisztaságit.
2021. okt. 2. 17:37
 3/7 A kérdező kommentje:

Szörnyű, hogy elírtam első, komolyan, ez legyen a legnagyobb bajod az életben....

Köszönöm a választ!

2021. okt. 2. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ugyanazt. Te tudod felmérni, hogy alternatíva -e a tisztasági betét.
2021. okt. 2. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
amit napközbe is betétet. jó h kényelmetlen meg minden de igy egészségesebb szerintem. márpedig az egészség nekem többet ér mint a kényelem.
2021. okt. 3. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt amit addig is. Nem szoktam túlzottan variálni: éjszakai betétet használok végig, nappal is, mivel akkor vagyok nyugodt, ha nem kell a vérzésemen kattogni.. Már pedig egy éjszakai betét megnyugtató tud lenni, mivel hosszú is, széles is, nem igazán tud úgy elmozdulni, h mellé menjen. Aztán ott van az is, h sok cseppes, nekem meg nem túl erős a mensim, így szinte alig van rá esély, h gyakori csere mellett úgy tele tudjam pakolni, h átázzak vele.... Annyi a hátránya, h nem mindig tudom kihasználni, mint pl ilyenkor, mert az utsó éjszaka már szinte semmi vér nincs, inkább csak ilyen kis darabkák, meg barnás maszatolás... ehhez meg nem kéne éjszakai betét, azért, h picit összemaszatoljam a felszínét.
2021. okt. 23. 00:11
 7/7 anonim ***** válasza:
betétet, mi mást? :)
2021. nov. 12. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!