Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csütörtökön osztály kirándulás...

Csütörtökön osztály kirándulás lesz, és nekem pont akkor fog meg jönni. Egésznapos túra lesz és csak egyszer tudok wc-t használni. Hogyan oldjam meg? (Tampont nem szeretnék használni.)

Figyelt kérdés

2021. szept. 28. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, mennyire erős a vérzésed. Ha nem túlságosan, akkor éjszakai betéttel megoldható.

De az hogy lehet, hogy csak 1x lesz alkalmatok toalettre menni? Azért az nagyon durva.

2021. szept. 28. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Hát nőknek gyakrabban kell WC re menni úgy hogy az egész nap egyszer azt nem gondolták komolyan. Kihisztized :) Nőből vagy pisilned kell, és pont.

Betét, vastagabb.

Vagy nem mész el.

Erőben bokrokban cserélgetni háááát...

Pasik úgy se értenék miről hadoválsz.

2021. szept. 28. 17:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez a baj. Az egész iskola ott lesz és ha megállok az erdő közepén az eléggé feltűnő lenne… A legutóbb eléggé eros volt a vérzésem…😿
2021. szept. 28. 17:25
 4/10 anonim válasza:
89%

Egyértelmű, hogy ki kell majd használnod azt az egy wc-s alkalmat.

Tanácsot nem igazán tudok adni, de voltam nem is egyszer a te helyedben. Valahogy mindig menstruáltam az összes gimis osztálykiránduláson. Nekem a tampon jelentette a megoldást és csakis azzal tudtam megúszni azt a pár napot mindenféle kellemetlen baleset nélkül. Az o.b. ProComfort Mini-t tudom elsőre ajánlani, mellé betétet, ilyenkor az a biztos. Nem tudom hány éves vagy (bár eléggé fiatalnak tűnsz), milyen erős a vérzésed, de ha esetleg még megvan a szűzhártyád (gondolom amiatt nem akarsz tampont és tudom, kellemetlen a téma), akkor sem kell félned, mert az a kicsi tampon nem fog benne kárt tenni és ha jól felhelyezed, akkor egyáltalán nem lesz kényelmetlen. Ha nincs már meg a szűzhártyád, akkor próbálkozhatsz nagyobb tamponnal is. Adj egy esélyt a tamponnak, egyáltalán nem vészes és szerintem sokkal kényelmesebb, mint egy véres betéttel egész nap.

2021. szept. 28. 17:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megpróbálom.
2021. szept. 28. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Én is csak a tampont tudom ajánlani, de nem tudom hány éves vagy. Nyilván egy 12 évesnek nem fogom ajánlani, de egy 15-16-nak már igen. Cickafark tea vérzéscsillapító hatású, azzal próbálkozhatsz esetleg.

Azt meg hadd ne mondjam, mennyire embertelen a napi egy wc-zés. Egészségtelen annyira visszatartani a vizeletet, arról nem is beszélve hogy a betétet kéne cserélni, nem 10 óránként...

Azt tudod csinálni, hogy a sarkadra állsz, és akár férfi, akár nő a tanárod, megmondod neki, hogy neked márpedig el kell jutnod mosdóba, mert megjött. Olyan nincs hogy nem engedi, mert azzal a fizikai és a mentális egészségedet is veszélyezteti (tegyük fel átázol, és mások meglátják és gúnyt űznek belőle).

2021. szept. 28. 18:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Normál méretű o.b. tampon és éjszakai always Platinum.

Lehet brutális ahogy elképzeled, de sok "cucc" belefér.

Sajnos nem uszod meg a tampont :(

Eléggé meredek egy kirándulás ha így jött ki :'(

2021. szept. 28. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
tampon, vagy kehely, mert az utobbit ritkabban kell cserelni, de ha most kezdened el, lehet tobb lenne a baleset, mint a haszna
2021. szept. 29. 00:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

én ezt úgy oldottam meg, mikor túráztunk, hogy az erdőben is pisiltem, gondolom lesznek más lányok is ott, biztos nem fogja mindenki bírni, hogy csak 1x pisiljen egész nap akár megvan akár nem

én vittem egy ilyen zárható zacskót, amibe raktam kis fekete szemeteszsákot és abba raktam azokat a betéteket, amiket az erdőben cseréltem, mert azt nyílván nem dobod el csak úgy

2021. okt. 1. 23:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
vastag tena betét a megoldás.
2021. okt. 2. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!