Letezik veny nelkuli esemenyutani tabletta ?
Elszakadt az ovszer nem hiszem hogy baratnomben mentem el , vagyis inkabb biztos , de hogy egy ket csepp ment e oda azt nem tudom …. de nagyon makacs….. nem akar gyogyszerrol beszelni se . Azt mondja ha lenne valami akkor abortusz .
Esetleg melyik a kevesbe kartekony ? Tabletta vagy abortusz ?
Lehetne online is feliratni orvossal , de azt se akarja es nem tudom semmivel meggyozni . Csak azt mondja baratnoje milyen rosszul volt tole.
Haziorvos felirja esetleg ?
a baratnod rendkivul ostoba, ha inkabb az abprtuszt valasztja, egy gyogyszer helyett. (mondom ezt ugy, hogy nem abortusz ellenes vagyok, felfogom hogy van amikor szukseges, de megelozni meg kell probalni a bajt)
ha nem mer elmenni az orvoshoz feliratni az esemeny utanit, nem tudom hogy akar beallitani a korhazba hogy akkor o most abortuszt szeretne megcsinaltatni. vagy nem is ertem, mitol fel ? mindenkepp gyozd meg hogy menjen, ha nem akar(tok) gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!