Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Escapella eseményutáni tabletta?

Escapella eseményutáni tabletta?

Figyelt kérdés
Múlthét szerdán voltam együtt a párommal. Nem védekeztünk, de nem élvezett belém. Szombaton kellett volna megjönnie a menstruációmnak. Mai napig nem jött és ma bevettem az Escapella nevezetű eseményutáni tablettát. Tudom, hogy az aktus után 72 óráig kell, de nem tettem meg. Lehetek terhes?
2018. nov. 14. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Igen
2018. nov. 14. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért 72 órás tabletta, mert 72 órán belül bevéve hatásos. Az egy héttel ezelőtti szexre mégis hogy hatna?

Totál felesleges volt bevenni, ettől nem fogsz elvetélni, ha terhes lettél.

2018. nov. 14. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó nagy marha vagy... Totál feleslegesen vetted be, de legalább jól szétcseszi a hormonjaidat.
2018. nov. 14. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:

???

Terhes lehetsz, a 72 ÓRÁS eseményutáni teljesen felesleges volt, amúgy a tájékoztatójában benne van, hogy már meglévő terhességre nincs hatással.

2018. nov. 14. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!