Escapella eseményutáni tabletta?
Figyelt kérdés
Múlthét szerdán voltam együtt a párommal. Nem védekeztünk, de nem élvezett belém. Szombaton kellett volna megjönnie a menstruációmnak. Mai napig nem jött és ma bevettem az Escapella nevezetű eseményutáni tablettát. Tudom, hogy az aktus után 72 óráig kell, de nem tettem meg. Lehetek terhes?2018. nov. 14. 17:31
2/4 anonim válasza:
Azért 72 órás tabletta, mert 72 órán belül bevéve hatásos. Az egy héttel ezelőtti szexre mégis hogy hatna?
Totál felesleges volt bevenni, ettől nem fogsz elvetélni, ha terhes lettél.
3/4 anonim válasza:
Jó nagy marha vagy... Totál feleslegesen vetted be, de legalább jól szétcseszi a hormonjaidat.
4/4 anonim válasza:
???
Terhes lehetsz, a 72 ÓRÁS eseményutáni teljesen felesleges volt, amúgy a tájékoztatójában benne van, hogy már meglévő terhességre nincs hatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!