Ha el volt törve a medence csontom és a szeméremcsontom akkor ugyan úgy szülhetek?
Figyelt kérdés
(csavarokat tettek bele)2021. szept. 25. 15:18
1/8 anonim válasza:
Én attól félnék hogy szülés közben nehogy a csavarokat is kinyomjam...
2/8 anonim válasza:
Ezt tenyleg csak egy szakorvos tudna megmondani, nem mi.
3/8 anonim válasza:
Ha maradandó károsodással gyógyultál, akkor elvileg erről tudnod kéne. Ha nem, akkor meg ugyanaz vagy, mint bárki más.
4/8 anonim válasza:
Szerintem - de nem vagyok orvos - a császár biztonságosabb lenne.
5/8 anonim válasza:
Igen, orvost kérdezz mindenképp, de szerintem szülhetsz. De rám ne hagyatkozz mert én jóval butább ember vagyok az orvosoknál :)
6/8 anonim válasza:
Az attól függ, hol, hogyan volt törve, hol vannak a csavarok, hogy gyógyult, mekkora a medencebemeneted, mekkora a gyerek, stb.
7/8 anonim válasza:
lehetsz terhes szülhetsz is.háziorvosodat és akinél jársz terhes gondozásra attol kérdezhetsz meg
8/8 anonim válasza:
Nekem keresztcsont törésem volt, nem volt műtét , magától forrt össze . Hüvelyi úton szültem, nagyon lassú/nehéz szülésem volt és azt mondta a szülésznő , hogy lehet a törés miatt, mert előfordulhat , hogy nem szimmetrikus és így nehezen jött le a baba, nem sok választott el a császártól. Szerintem van esélyed a császárra, utólag lehet én is jobban jártam volna. A baba egészséges( ez a legfontosabb nyilván ), de engem nagyon megkínoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!