Pfizer es menstruacio?
Sziasztok! Szeptemberben kaptam meg a masodik pfizer oltasomat es egyszeruen nem akar megjonni, 9 napja kesik. Veletek is volt hasonlo? Bekavart nagyon? Meddig tartott?
Terhes nem vagyok, csinaltam azert tesztet a keses 5. napjan, de mindig rendesen vedekezunk, negativ lett, tehat tuti, hogy az oltas a ludas. Annyi a problema ezzel, hogy iszonyatosan fel vagyok puffadva, faj a hasam, tehat tipik mensis tunetek megvannak, de mar konkretan 2 hete tart, megorulok tole. Ezzel vajon lehetne kezdeni valamit? Esedekes lassan az eves rakszures, igy nogyogyaszhoz meg ebben a honapban biztosan megyek, csak annyira rossz igy :(
Szia, 20 napot kesett eloszor, de megjott, utana mar “csak” 10 nap kesesek voltak. Meg nem rendezodott a dolog, de az orvos azt mondta, hogy fel ev, aztan jo lesz (egyebkent mindent rendben talalt).
Hat nem tudom, remelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!