Akinek már nincs menzesze, hány éves korában volt az utolsó?
Figyelt kérdés
53 éves vagyok, rendszeres volt a menzeszem, szabályosan megjött minden hónapban, most viszont két hetet késik. Gondolom a változó kor miatt. Nem vagyok terhes, ha valaki erre gondolna.
Nektek először kimaradozott, rendszertelen volt, mielőtt megszűnt?
Vagy egyszerűen csak hirtelen megszűnt?
2021. szept. 19. 19:54
1/5 anonim válasza:
Először kimaradozik, de ismerek olyat is akinek egyszer csak nem jött meg soha többé...de ez nagyon ritka Más tüneted nincs? Hőhullámok vagy álmatlanság stb?
2/5 anonim válasza:
39 évesen elvágták (most vagyok 44). Utána kb két évvel volt egy fél év, amikor iszonyú hőhullámaim voltak. Kaptam hormont, de az még olyan tachycardiáteg ES-t okozott, hogy inkább a hőhullámot választottam.
3/5 A kérdező kommentje:
6-7 évig voltak nagyon durva tüneteim: hőhullámok, fejfájás, álmatlanság, pánik betegség, izzadás, hangulat ingadozások (az utcán egyszer csak elkezdtem sírni).
Majd végül valaki ajánlotta a Remifemin tablettákat és a tünetek megszűntek. Három évig szedtem a tablettákat, de kb. egy hónapja allergiás bőrtüneteim, csalánkiütésem lett, ezért abbahagytam.
2021. szept. 19. 20:06
4/5 anonim válasza:
42, elkezdett összevissza jönni, kimaradt, egész évben csak pár volt. Korán jött nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!