Abortusz után hány % esély van, hogy utánna nem eshetek teherbe?
Pozitívat jeleznek nekem a terhességi tesztek. Nagyon fiatal vagyok még a gyerek vállaláshoz, hiába lakok külön egy gyerekét még(!) nem lennék képes el tartani.
Ha lehet el vetetném fájó szívvel de tudom hogy ez a helyes.
Sok mindenkitől hallottam hogy ha egyszer lesz abortuszban részem akkor nagyon kevés az esély rá hogy utánna újra teherbe tudjak esni.
Szerintetek helyesen cselekszem?
Az abortuszról meg igaz amit írtam?
(18 éves vagyok)
Ez ma már nem jellemző.
A páromnak is volt terhességmegszakítása, pajzsmirigy betegség miatt, amiről akkor még nem tudtunk.
Miután rendeződtek a dolgok, ismét bele fogtunk a baba projektbe, a lányunk 16 éves, és makk egészséges.
3
Komolyan fájt volna tovább görgetnu?
3-as:
Egyrészt úgy ítéled el a kérdezőt, hogy nem tudsz róla semmit... simán lehet, hogy kiszakadt az óvszer vagy ilyensmi.
Másrészt, ha pl. az oktatás nem adott teret a szexuális felvilágosításra, akkor a rendszert kell szidni, nem az áldozatot... elhiheted, hogy nem jókedvéből megy abortuszra.
Harmadrészt ha a szülei sem beszéltek erről neki nyiltan, akkor a szülőket kell szapulni, nem a kérdezőt.
Hát, hármaska, ezt a kérdést a szüleidnek is feltehetnéd.
Fogalmad sincs arról hogy milyen felelősségteljes döntéssel kapcsolatban b@szol ide egy szerinted vicces kommentet, úgy hogy semmilyen háttérinformációd nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!