Manócska1 kérdése:
Múlt hónapba kétszer is megvolt a havim,elején és végén is. Mitől lehet? Többi lent...
Figyelt kérdés
tehát,ez már előfordult máskor is de most pár nap szünet után megint megvan már 6. napja. van egy 20mm-es cisztám. pár hónapja nem látott nőgyógyász,jövő hónap közepére kaptam időpontot. lehet nőtt a mióma?2021. szept. 4. 16:56
1/8 anonim válasza:
Utolsó 5 menzeszed kezdőnapja mi volt?
2/8 A kérdező kommentje:
május 9,június 12,júli 9,aug 4,24,és szept 1- 42 éves múltam
2021. szept. 4. 17:12
4/8 A kérdező kommentje:
baj lehet? de csak október 13.ára van időpontom
2021. szept. 4. 17:15
6/8 A kérdező kommentje:
igen,kétszer első Moderna második Pfizer
2021. szept. 4. 18:09
7/8 A kérdező kommentje:
ja,mindkettő Pfizer bocsi
2021. szept. 4. 18:10
8/8 anonim válasza:
Ha pár hónapja voltál dokinál akkor gondolom volt citológia, ezért ha elmúlik a vérzés akkor én nem gondolnék egyből nagy bajra hiszen 40-en túl már simán elkezdődhet a menstruáció felborulása. Jó lenne hormont is nézetni tehát ne csak a miomában és a cisztában gondolkozz.
Nem tudom mennyire követtétek figyelemmel a ciszta és a mióma (gondolom nem ugyanarról beszéltél mert a kettő nem ugyan az) növekedését de ha régen nem volt ultrahang akkor azt is jó lenne csináltatnod. Az sem mindegy hogy bennt a méhben van kinnt rajta van a mióma. Mert tudtommal az okoz gyakori vérzést ha bennt van, de gondolom mérettől is függ.
Bár ezt úgyis az orvos dönti el attól függően hogy eddig milyen vizsgálataid voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!