Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mióta megkaptam a második...

Mióta megkaptam a második adag oltást is, (Sputnyik) azóta valamivel másabb a menstruációm. Az oltás állhat a háttérben, vagy teljesen más oka lehet?

Figyelt kérdés

Azért gondoltam, hogy az oltás csinálhatja, mert csak azóta vettem észre, hogy másabb a havi menstruációm.

Az oltást lassan 1 hónapja kaptam be a 2. adaggal is. Azóta vettem észre, leginkább.

Amiben más mint ezelőtt:

- 3-5 napokat késik

- jóval kevesebb

- halvány rózsaszín és pirosos keveréke a színe

- sokkal jobban görcsölök

- s 3-4 napig tart

Ezelőtt:

- mindig napra pontos volt a menstruációm

- piros, vöröses színe volt

- 5-6 napig tartott

- nem igazán görcsöltem

Járt már valaki más is hasonló helyzetben? Vagy hasonló tapasztalok?

A segítségeket előre is hálásán köszönöm!

2021. aug. 30. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Lehet az oltás az oka. Nagyon sok nőnek felborította a ciklusát.
2021. aug. 30. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, én is hallottam már több ismerőstől ezt a panaszt. Csak kíváncsiságból megkérdezhetem hány éves vagy?
2021. szept. 2. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is késik az oltás óta és az első napokon erősebb, mint volt.
2021. szept. 3. 07:31
 4/5 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, de még mindig szabálytalan azóta is. Megjött 1 hete, első nap alig véreztem, 2.-3. napon pedig nagyon véreztem, aztán 4.-5. napon még annyira sem mint első nap
2021. szept. 4. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:
47%

Ne aggódj! Teljesen normális!

Én is 20 vagyok és május 3-an kaptam a 2. szputnyikot, júliusban voltam nőgyógyásznál akivel beszéltem is és azt mondta hogy nagyon jól tettem hogy beoltattam magam, ne aggódjak teljesen normális ez utána. Szerintem ha 2-3 eset után is fenn áll hogy nagyon faj vagy ilyesmi keresd fel a nőgyógyászt, de nekem is 1 napokkal felborította pedig percre pontos.

Mondjuk rám is jön menstruacio környéken erős görcs viszont legutóbb olyan szintű volt hogy 15 percig megmozdulni sem bírtam annyira kegyetlen volt, de egy nospa gyorsan segít! Jobbulást neked! :)

2021. okt. 3. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!