Normális hogy 40 napja késik? Lehet az oltástól?
Sziasztok! Június 26.án kaptam meg a Pfizer 2 adagját. Ez egy szombati nap volt. utána lévő hétfőn 28.-án meg kellett volna jönnie, ma már augusztus 8.van, de azóta sem jött meg.
Terhes 100% hogy nem vagyon.
Akkor mi lehet a gond?
20/L
Oltás miatt! Sokan panaszkodnak, hogy felborult a ciklusuk.
Fene tudja, milyen meddőséget okoz a nőknél.
Nekem tökéletes a ciklusom az oltás óta. Még pontosabb, mint előtte.
Esetleg ha múlt hónapban oltottak, és lázas voltál, az átmenetileg bekavarhat.
Egyáltalán nem normális, ha 40 napot késik, oltással vagy anélkül.
Nem tudom voltál-e nőgyógyásznál, ha nem, akkor meg kéne nézetni hogy mi a helyzet. Valószínűleg azt fogja mondani az orvos, hogy nem az oltástól van, mindenre ezt mondják, és ezzel el is van intézve számukra a probléma.
Esetleg hormonvizsgálatot kellene csináltatni, az megmutatja hogy mi történt a szervezetben az oltás miatt.
Sajnos nagyon sok nőnél bekavart az oltás, te még szerencsésebb vagy, mert sokaknak az oltás óta nem áll el a vérzése, ami súlyos vérszegénységhez vezet.
Barátnőm több mint fél év klimax után kezdett újra vérezni áprilisban (pár nappal az első oltás után), azóta minden hónapban megjön neki, de össze-vissza. A klimax elején volt nőgyógyásznál, azt mondta neki a doki, hogy ne is számítson már menstruációra mert mindkét petefészke teljesen el van sorvadva.
Nem tudni, hogy tudtak gőzerővel beindulni a "halott" petefészkek az oltás után, az orvosok csak a vállukat vonogatják.
Még nem voltam😅
Szerintetek hozzátehet az is, hogy az elmúlt időben nagyon sokat stresszeltem?
Még megvárom ezt a hónapot hátha, aztán utána nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!