Elmennétek ugyanahoz a nőgyógyászhoz, akihez anyukátok jár?
Sajnos elég kis városba lakok, és itt ő a legjobb orvos. Viszont nekem kicsit furcsa lenne ahhoz menni, akihez anyukám jár. Ti mit gondoltok?
19/L
Miért ne? A körzeti háziorvoshoz is közösen jártok, nem?
Butaság. Én ugyanannál az orvosnál szültem, akinél az anyukám engem szült.
Maximum akkor lenne furcsa, ha apad a nogyogyasz.
Egyebkent nem baj kerdezo, majd kinovod, egy ido utan nem fogsz ilyeneken fennakadni :)
Ahogy írtad is, te is csak egy pucér beteg leszel neki a sok közül. Ne foglalkozz vele. Én alapból elég szégyenlős vagyok, így ha le kell vetkőzni dokinál, mindig azzal nyugtatom magam: csak ma valószínű fél tucat embert látott csupaszon, nem kell rinyálni.
Szerintem neked sem kell ezen fennakadni. Ha esetleg később mégis kényelmetlenül érzed maga emiatt, bármikor válthatsz.
Simán, még poénkodnék is, hogy ő már úgyis látta, mert nem ruhástul születtem meg én sem. :))
Csak akihez anyukám járt és akinél én is születtem, már öreg és nem praktizál, így végül nem járok hozzá.
Köszönöm a válaszokat!!
Ezek szerint csak nekem furcsa a helyzet kicsit. De mindenesetre rá szánom magam. Kicsit megnyugodtam, hogy nincs benne semmi nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!