Ezzel ti elmennétek nőgyógyászhoz? (Kép)
Előre leszögezném, hogy igen, elképesztő hogy ilyen tájékozatlan vagyok a saját testemmel kapcsolatban. Borotválás közben vettem észre valami elváltozást. Ezek lennének a Bartholin-mirigyek? Ez normalis? Nekem eddig nem látszottak ilyen feltűnően. Esetleg más lenne? Minden nőnek ennyire látszódnának?
A kép a szeméremajkak egy részét ábrázolja, ha még gyerek vagy és szeretnél ma este aludni a megtekintését nem ajanlanàm.
Esküszöm, ha hazaérek, megnézem a sajátomat :)
De komolyan, nem tudom, hogy normális-e. Tényleg elég feltűnő. Bár lehet, hogy csak közelről van fényképezve. De most kíváncsi lettem, hogy nekem is ilyen-e.
Egyébként lehet, hogy pont a borotválás miatti irritáció miatt ilyen. Nézd majd meg holnap, pár nap múlva, akkor már lehet, hogy nem lesz ilyen feltűnő.
Nem tudom, de biztos nem a B. mirigy, amit írtál.
Talán sok kis futószemölcs, de csak tipp...
Ha eddig nem látszottak ennyire feltűnően akkor érdemes lenne megnézetni nőgyógyásszal.
De amúgy szerintem semmi, csak apró mirigyek.
Herpeszre is hasonlít, de szerintem erre méginkább:
vestibular papillomatosis.
Sajnos magyarul nem találtam róla semmit, de a google képek alapján gyanús, hogy ez lesz az. A leírás szerint (angolul találtam csak) nem igényel kezelést, de azért mutasd meg nőgyógyásznak.
Herpes a fenét. A herpes hólyagos, ezek meg kicsi filiformis, bőrrel megegyező színű növedékek egy sorban.
Az utolsónak van igaza: vestibularis papillomatosisnak hívják. Ártalmatlan jelenség, nincs vele semmi teendő. Olyan, mint a férfiak PPP-je.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!