Ha nem a peteérés napján próbálkoztunk attól lehet baba?
Figyelt kérdés
24.-én volt a naptár szerint peteérésem. Általaban 28 napos a ciklusom, van amikor 29, tehat szinte mindig tudom mikor kell megjönnie. Így naptár szerint most 24. Én volt peteérésem. 23.-án voltunk együtt, viszont azt olvastam a spermium sokaig is kepes eletben maradni. Vajon sikerülhet így is ? Eléggé el vagyok kenődve ettől a próbálkozásoktól, a várakozástól. Tesztet kb mikor csináljak?2021. aug. 26. 21:59
1/3 anonim válasza:
Igen a 23-a jó lehet, bár peteérés előtt 1 héttel el kellene kezdeni 2 naponta szexelni, hogy kimaxoljátok a lehetőségeket. Akkor tesztelj, ha nem jön meg, felesleges korábban. Elkeseredni felesleges, csak ha 1 év próbálkozás után sincs semmi. 3-6 hónap az teljesen átlagos.
2/3 anonim válasza:
Tesztet akkor csinálj, ha nem jött meg menstruációd. 1-3 év is lehet, amíg teherbe esel, nem kell minden peteérésnél esőtáncot járni.
Igen, a spermium sokáig képes életben maradni, nem csak "egy nap" vagy termékeny, de azért jobb, ha nem csak egy alkalommal történt meg az eset, hanem pl ma is, vagy holnap stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, előtte is voltunk együtt 21.én meg 18.án 17.én :D remélem, azért nem évek lesznek :(
2021. aug. 26. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!