Eltoltam amenzeszemet fogamzásgátló tablettával és most nem jön meg?
Sziasztok!
Két hete pénteken (08.13) kellett volna abbahagynom rendesen a fogamzásgátlót, de mivel nyaralni mentünk egy hetet rásóztam. (08.20.-án hagytam abba)
Azóta nem jön meg a "menzeszem", megvonásos vérzésem. Vasárnap reggel szokott amúgy, szinte óramű pontossággal. Most már vasárnap óta késik.
Ugye nem lehet, hogy teherbe estem amiért tovább szedtem? Vagy valami más miatt?
Holnap csinálok egy tesztet. És ha negatív lesz ugyanúgy szedhetem tovább a bogyót holnaptól? Mert nem véreztem egy cseppet sem. Fémes szagú volt a hüvelyváladékom, pont mint a menzesz, de fehér-átlátszó. Elnézést a részletekért.
Vagy csak a hormonokat zavarta össze?
Én annó csak simán kihagytam egy szünetet, ahogy bele is van írva, hogy lehet, és utána csak nem jött meg. Elmentem a dokihoz, lebacott hogy mit szórakozok a gyógyszerrel, és adott valami tablettát, amitől megjött.
Teherbe elvileg nem eshettél így, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!